Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Lisa Havell 3:a på K 15km i Lidingöloppet.

Lidingöloppet

Vi hade totalt ett 30-tal spårvägare på plats ute på Lidingöloppet under helgen. Från juniorer, seniorer och veteraner på lördagen till ungdomarna på söndagen.

Juniorer, seniorer och veteraner

Under lördagen hade vi 3:e platser på Lisa Havell i K 15km och Edvin Hellstrand Ahlqvist P 19 10km. I manliga huvudklassen på 30km kom Archie Casteel på en 6:e plats och i 15km klassen kom Abdelfath Yassin på en 4:e plats. Våra veteraner visade också klass ute på Lidingö. Katarina Löf Hagström kom 2:a i K 50 10km och Roger Reinhold kom 6:a i M 60 10km.

Ungdomar

På Söndagen , dagen efter Stora Lidingöloppet var det ungdomarnas tur att inta ön. 

Från tidig morgon till framåt eftermiddagen avverkades klass efter klass för ungdomar från 15 år och neråt med banlängder på 6 , 3 resp 1,7km beroende på ålder. Spårvägen fick en bra öppning på dagen när Fanny Szalkai sprang hem segern i F14 6k. 🙂

Sedan rullade det på och när vi efter lunch packade ihop och tog ner Spårvägsflaggan som markerat vår närvaro hade 17st unga Spårvägslöpare mellan 10-15 år avverkat sina lopp. Det var hela registret från de som varit med och tränat ganska länge till de som nyss börjat. 

Mycket roligt att så pass många ville vara med. Nu siktar vi på att bli ännu fler !  Det är så här vi vill ha det när vi är ute på tävlingar. Bra jobbat alla som sprang 🙂