Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Kick-off på Bosön 15/3

Välkommen till Bosön lördag 15 mars på Spårvägens årliga kick-off för aktiva födda 1997 och tidigare samt ledare. Det kommer att bli en dag med träning, lunch, utbildning och föreläsning. Mattias Sunneborn och Peter Nilsson kommer att hålla sin uppskattade föreläsning "Prestera på topp! Hur svårt kan det vara!" 

 Rolle Bergman kommer att köra en föreläsning/praktik inom sprint för tränarna. I mån av plats kan några aktiva få vara med. Mattias Sunneborn och Peter Nilsson föreläser om att Prestera på topp – Hur svårt kan det vara(se bifogat blad).

Information från styrelsen

Styrelsen och tränarna kommer att informera om kommande säsongen.
Vi behöver få in en anmälan från dig så vi vet hur många som kommer och hur många som äter lunch ute på Bosön. Tanken är att alla tränare ska vara med på sprintföreläsningen med Rolle Bergman. De grupper som brukar träna på lördagar gör det ute på Bosön. Därefter är det lunch och sedan föreläsning och information. Hela kick-offen avslutas med rullstolsbasket nere i idrottshallen.

Program

9.30 Föreläsning/praktik, sprint med Rolle Bergman. Samling meddelas alla anmälda.
10.00 Samling för de grupper som har träning i idrottshallen.
12.00 Lunch
13.00 Föreläsning med Mattias Sunneborn och Peter Nilsson (mer info nedan)
15.00 Information från styrelsen
16.00 Rullstolsbasket i idrottshallen
17.00 Slut för dagen

Anmäl dig senast 1 mars till Ola Svensson på kansliet: info@sparvagenfriidrott.se
OBS! Anmäl också om du vill ha specialkost (allergier mm)

Prestera på topp! Hur svårt kan det vara?

Vad är det egentligen som gör att vissa lyckas och andra inte? Är det en hemlig formel? Kan alla prestera på topp? Detta är några av frågorna som Mattias Sunneborn och Peter Nilsson svarar på. Så ta del av ett interaktivt föredrag med friidrottslegenden Mattias Sunneborn och organisationscoachen Peter Nilsson där de delar erfarenheter, tips och framgångsnycklar för att prestera på topp både privat och i organisationer.
Intentionen är ökad förståelse för vad det är i kommunikationen med mig själv och andra som gör att vissa lyckas och andra inte.

Mattias Sunneborn

Förste svensk över 8 meter i längdhopp (1991). Fortfarande landslagsman vid 42-års ålder och har 2013 satt tre världsrekord för veteraner. Arbetar idag som tränare, utbildare, och inspiratör. Mer info på www.sunneborn.se.

Peter Nilsson

Certifierad Kommunikolog. Arbetar idag som organisationscoach, föredragshållare, utbildare och författare. Arbetar och har arbetat med kunder såsom Scania, SEB, SHB, Carlsberg, flera kommuner, Galatea, Räddningstjänsten med mera. Gammal friidrottare med JSM-silver på 400 m inomhus som främsta merit och numera aktiv inom veteranfriidrotten tillsammans med Mattias. Lever efter mottot: “Den som inte tror han kan vinna har redan förlorat!”