Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Inomhustävlingarna är igång. Läs om våra spårvägare som är ute och tävlar. Alla resultat hittar du under aktuell årsstatistik här på hemsidan.

Inomhussäsongen är igång

Nu börjar tävlingarna inomhus komma igång mer och mer. Lördag 3 februari arrangerar vi både Raka Spåret och FGP Stockholm Indoor i Sätrahallen.

FGP är en internationell friidrottsgala med ett stjärnspäckat startfält. Där behöver vi din hjälp som funktionär. Anmäl ditt intresse till Ola Svensson på kansliet.

Aktuell årsstatistik
Som vanligt hittar du alla resultat som våra spårvägare gör ute på tävlingar under aktuell årsstatistik på hemsidan. Där kan du följa våra ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner som tävlar.

PB av Jesper och Sebastian
Våra seniorer börjar komma igång med tävlandet och vid en tävling i Sätrahallen på nyårsafton satte både Jesper Arbinge och Sebastian Löschner nya personliga inomhusrekord i kula. Jesper vann tävlingen på 19.26 och Sebastian kom tvåa på 17.40. Hannah Hilding vann Kvinnliga klassen på 12.81.

Lovande premiärer av Marvin och Marie
Marvin Tay öppnade säsongen på 60m häck i Malmö på ett lovande sätt. Vid tävlingen Malmoe Sprint söndagen den 7 januari sprang Marvin två lopp på 8.17 respektive 8.15.

Marie Kimumba öppnade säsongen nere i Rennes, Frankrike med att springa 200m 24.69. Kul att se Marie till baka på tävlingsbanan igen efter en fotskada förra året.

Viktiga datum i vinter
Här följer en del av de tävlingar som finns i vinter. För fullständigt tävlingsprogram går du in på denna länk till friidrott.se. Du anmäler dig till tävlingarna via din tränare.

19-21/1 Täby Vinterspel, Sätrahallen
20-21/1 ISM, IJSM, IUSM Mångkamp, Sollentuna
26-28/1 Scandic Indoor Open, Huddinge
27/1 Vinthundsvintern, Sollentuna
3/2 Raka Spåret, Sätrahallen
3/2 FGP Stockholm Indoor, Sätrahallen
4/2 Lilla Hässelbyspelen, Sätrahallen
9-11/2 Hammarbyspelen med Inomhus-DM, Sätrahallen
16-18/2 ISM Karlstad
25-26/2 IJSM Örebro
1-3/3 IVM, Glasgow
1-3/3 IVSM Vetaraner, Varberg
9-10/2 IUSM Växjö
16-17/3 Regionsmästerskap 13-14år, Södertälje

Lycka till på tävlingarna i vinter!

Kent Claesson