Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Information angående Covid-19

Spårvägen följer noga de direktiv som myndigheterna ger om Covid-19. Vi har tagit ett beslut om att träningsgrupper med aktiva upp till 15 år måste träna utomhus och rekommenderar träningsgrupper med aktiva över 15 år att göra det samma från och med 16 mars. Vi har även tagit beslut om att ingen får duscha i klubbis. Ni måste byta om hemma. Detta för att motverka eventuell smittspridning.

Vi håller er uppdaterade om det blir ändrade direktiv. Vi har några grupper som ska på träningsläger runt påsk. Där kommer vi med mer information till varje träningsgrupp.
Aktiva och ledare i Spårvägen som har varit i riskområden och uppvisar symptom (feber, hosta, andningspåverkan, diarré) vid hemkomst ska stanna hemma från träning. Sunt förnuft får råda. Är du sjuk ska du inte träna. Har du dessa symptom ska du kontakta Vårdguiden, ring 1177. Allmänna frågor om Coronaviruset, ring 113 13. Har du varit i riskområdena och inte uppvisar några symptom men haft nära kontakt med personer som befunnit sig i riskområden och uppvisar symptom, ska du stanna hemma från träningen i 14 dagar efter hemkomst eller kontakt.

Läs mer om Covid-19 på Folhälsomyndigheten