Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Målgång Adidas Stockholm Marathon 2022

Funktionärsanmälan 2023

Vi hoppas att vi i år ska kunna genomföra alla planerade lopp och i skrivande stund är anmälningsläget bra, bland annat till Maran 3/6 som kan bli nästan 16000 löpare.

De största arrangemangen, där vi har många funktionärer, är som vanligt ADIDAS Stockholm Marathon (3/6), Tjejmilen (2/9) och Rambol Stockholm Halvmarathon (9/9).

Även i år har vi ett lopp före maran, nämligen ADIDAS Premiärhalvan som går redan 22 april på Södra Djurgården.

Vi har i år ett nytt program för att anmäla sig som funktionär och första gången du anmäler dig måste du skapa ett eget konto. Om ni går in på länken nedan så står det exakt hur det går till (tänk på att gå in på den lilla blåa rutan “Anmäl dig här”).

Funktionärsanmälan

Där finns alla uppdrag vi har under året och vi måste alla medlemmar hjälpas åt för att fylla dem.

Vi vill åter igen påpeka att det är otroligt viktigt för klubben att du ställer upp på våra arrangemang vilket gör att vi inte behöver sälja Bingolotter och liknande samt att vi kan ha låga träningsavgifter, betala tävlingsavgifter och subventionerade läger.

Observera att ju senare du anmäler dig, kan vi tvingas byta uppgifter vartefter vi fyllt upp antalet och för att få ihop alla poster på tävlingsdagen. De som är under 14 år anmäler sig i första hand till Vätskekontrollen eller nummerlappsutdelning.

Med vänlig hälsning Ola från kansliet