Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
"Glada barn vid friidrottsskolan"

Friidrottsskolan är igång!

Under vecka 25 gick stapeln av för 2012´s upplaga av friidrottsskolan. Sex ledare och 41 glada, förväntansfulla ungdomar fyllde ivrigt Östermalms IP´s läktare under den tidiga måndagsmorgonen. 

Under vecka 25* gick stapeln av för 2012´s upplaga av friidrottsskolan. Sex ledare och 41 glada, förväntansfulla ungdomar fyllde ivrigt Östermalms IP´s läktare under den tidiga måndagsmorgonen. 

Kort efter att ledarna presenterat sig och att övrig information tagits upp, påbörjades veckan som skulle präglas av friidrott. Höjdhopp, längdhopp, sprint och kula var några av de huvudgrenar som de 41 aktiva fick möjlighet att prova på. Men aktiviteter som stafett och andra spännande lekar genomfördes också. 
Under veckan sken solen över Östermalms IP och värmen tvingade oss att under onsdagen besöka Kampementsbadet, på Gärdet. Det blev kort sagt en mycket lyckad eftermiddag fylld av skratt och lek. 
Veckan avslutades på traditionellt vis med en kortare friidrottstävling, där alla barnen mer eller mindre var delaktiga. Vinnarna belönades med godis och ära. Avslutningsvis delades varsin T-shirt ut och barnen lämnade årets första vecka av friidrottsskolan med en glimt i ögat.
* Vecka 25, 26 samt 33 äger friidrottsskolan rum