Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Alexander Holmblad. Foto: Robert Levay

Fina placeringar i Två Sjöar Runt

Det var många spårvägare som årsdebuterade utomhus då 50:e upplagan av Två Sjöar Runt genomfördes i Sundbyberg på söndagen. Bland dessa märks Frida Aspnäs som var tvåa i damklassen och Alexander Holmblad som var fyra i herrklassen.

Sol, två grader och kännbar vind präglade dagen och i damklassen var fyra Spårvägen-tjejer med och krigade längst fram. Den 5.7 km långa damklassen vann till slut Vallentunas Dace Landström på 20:42 med Frida Aspnäs tvåa på 20:47, bara fem sekunder efter. Bara några meter bakom kom Elina Johansson trea och följd av Lisa Forsberg och Cecilia Norrbom.

Bra lopp av Alexander

Herrarnas 11.2 km vanns av Rånäs Janne Holmén på 37:03 med Alexander Holmblad fin fyra på 38:07. På elfte plats kom Jonas Wetter på 41:59.
En som också sprang riktigt bra var Wille Levay som vann P19 5.7 km med tio sekunder på 17:15. Tiden var hela 1:30 bättre än vad han hade för ett år sedan. Två var Hässelbys Andreas Jansson.
I P17 placerade sig en trio spårvägare 2-3-4 i form av Valdemar Crispin, Gustav Nordling och Olof Nordling som kom i mål inom 18 sekunder med Valdemar först på 19:52. Vann gjorde Hellas Dennis Olsson på 19:37.
För övriga spårvägare hänvisar vi till Resultatlistan.