Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

26 spårvägare anmälda till helgens UDM

Kommande lördag-söndag är det UDM för 15–16-åringar och distriktsfinaler för åldrarna 12–14 år. Platsen är Sätrahallen och Spårvägen har 26 ungdomar anmälda i allt från sprint till medeldistans, hopp och kast!

Bland våra duktiga ungdomar som tävlar i helgen kan nämnas Filip Wahlmark på 60 och 200 m i P14 och Alexander Holmblad på 1000 m i P15. F16-tjejen Sabina Sandberg kommer hoppa höjd och har hittills i år glidit över 1.62, förhoppningsvis blir det ännu högre i helgen.
I P16 har vi bland annat Björn Bamane på 60 och 60 häck, David Sundström (sista tävlingen för Bromma sedan blir det Spåret) i kula, Fredrik Uggla Strahl i tresteg och Carl Sténson i stav.
Samtliga presenterade hör till de tjugo främsta i landet i sina grenar, så visst har Spårvägen en ungdomsverksamhet som blir allt bättre!
Till er som tävlar: leta efter Spårvägenbanderollen i hallen så att vi alla sitter ihop och hejar fram våra blåvita atleter! Godis för att personliga rekord utlovas. Vi kommer även att ha tävlingskläder och några overaller till försäljning i hallen.